Financiële Administratie

Financiële administratie voor verenigingen en stichtingen

Met mijn administratiekantoor in Rotterdam helpt Resida Consultancy stichtingen en verenigingen bij de financiële administratie, diverse belastingaangiftes en andere administratieve zaken. In het teken van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, wil ik op deze manier meerwaarde kunnen bieden aan dergelijke organisaties, zodat zij zich volledig kunnen richten op het behalen van hun sociaal-maatschappelijke en culturele doelstellingen.

Financiële administratie uitbesteden?

Het hebben van een stichting of vereniging is voor veel mensen een droom of een nadrukkelijke wens, zeker als u hiermee een doelgroep kunt informeren, ondersteunen of bepaalde belangen kunt nastreven. Daarbij krijgt u als vereniging of stichting ook te maken met de financiële administratie en hieronder genoemde zaken die geregeld moeten worden. Waarom besteed u uw financiële administratie niet uit aan mijn kantoor, zodat u verder kunt met de activiteiten voor uw vereniging of stichting die voor u belangrijk zijn? Ik kan een deel van de administratie op mij nemen, maar u kunt uw administratie ook geheel aan mij uitbesteden.

Ook een stichting of vereniging dient belastingaangifte te doen bij de belastingdienst. Gezien mijn brede kennis en ervaring bij het opzetten en uitvoeren van de financiële administratie, kunt u dit ook aan het administratiekantoor van Resida Consultancy overdragen.

Advies bij financiële administratie of bedrijfsadministratie

Het goed onderhouden van uw financiële administratie of bedrijfsadministratie is een tijdrovende bezigheid, die veel stichtingen liever niet zouden willen doen. Vaak ontbreekt het ook aan tijd, mankracht of de nodige kennis van administratieve zaken en belastingaangiften. Resida Consultancy geeft graag advies over allerhande kwesties rondom de financiële administratie en belastingzaken. U kunt tenslotte ook niet alles weten.

Wat kan mijn administratiekantoor voor u betekenen?

  • Het verzorgen van uw financiële administratie / bedrijfsadministratie
  • Het verzorgen van de salarisadministratie
  • Hulp bij belastingaangiftes
  • Het opstellen van rapportages en verantwoording aan subsidieverstrekkers
  • Het opstellen van jaarrekeningen

Resida Consultancy kan een bedrijfsadministratie voor uw vereniging of stichting opzetten en kunt u dit vervolgens zelf bijhouden en administreren. Indien u hier zelf weinig verstand van heeft of dit wegens tijdgebrek liever wilt uitbesteden, kan ik dit ook voor u afhandelen. U hoeft u zelf dan geen zorgen meer te maken over de financiële administratie van uw stichting of vereniging.

Hulp bij financiële administratie aanvragen?

Zoekt u een administratiekantoor in Rotterdam die u kan helpen met de administratieve handelingen voor uw vereniging of stichting? Doe dan een aanvraag en neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Aanvragen
“Ik neem u graag zorgen uit handen met uw financiële administratie”