Over mij

Resida Consultancy is in 2008 opgericht door Jerrel Resida en richt zich op het bieden van Business Consultancy, Proces ManagementOrganisatieadviesProject Management en Interim Management voor bedrijven die zichzelf en de bedrijfsvoering naar een hoger level willen tillen.

Met mijn deskundigheid en meer dan 25 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening en financiële instellingen, adviseer, stuur en begeleid ik bedrijven bij diverse projecten, veranderingsprocessen en innovaties op uiteenlopende gebieden.

Ik ben bij uitstek van toegevoegde waarde in complexe opdracht situaties. Denk daarbij aan combinaties van het doorvoeren van kostenbesparingen, communicatie en overleg met meerdere opdrachtgevers en stakeholders, grote complexiteit en probleemsituaties, onduidelijke doelen, ontbrekende structuren of coaching van betrokkenen. Daar zet ik graag mijn tanden in!

Kijk ook bij mijn werkwijze zodat u kunt lezen op welke manier ik uw bedrijf kan adviseren en begeleiden naar uw eigen doel.

Tot slot doe ik in het teken van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen de financiële administratie voor stichtingen en verenigingen.

Mijn missie, visie en strategie

Ik zie het als mijn missie om zinvolle en duurzame verbeteringen voor mijn klanten te realiseren. Zeker in deze economische roerige tijden.

Ik doe dit vanuit mijn visie dat u met uw bedrijf constant mee moeten kunnen bewegen en in moeten kunnen springen op veranderingen die de markt van u vraagt. Voor het voortbestaan van bedrijven is het van belang dat zij tijdig en op de juiste manier mee laveren en durven te veranderen. Ik maak mij graag sterk om uw bedrijf vooruitstrevend, klantgericht en marktgericht te laten groeien en verder te ontwikkelen.

Mijn strategie is door te dringen tot het hart van uw organisatie en uw bedrijf de juiste tools aan te reiken zodat de gewenste doelstellingen kunnen worden bereikt. Zowel gezien de bedrijfsvoering als de menselijke meerwaarde en capaciteit van uw personeel.

Efficiency is doing things right; Effectiveness is doing the right things.Peter Drucker | management consultant, educator and author

Mijn onderscheidende kenmerken

Resida Consultancy onderscheidt zich door:

 • Persoonlijke leiderschap en kwaliteit
 • Duidelijke visie op verandering, dynamiek en samenwerking
 • Geen woorden maar daden mentaliteit
 • Focus op het realiseren van  grootse resultaten en duurzame verbeteringen
 • Vasthouden aan principes, niet vastlopen in regels
 • Uitgebreide veranderkunde ervaring in diverse rollen: (interim) lijnmanager, project- en programma manager, adviseur, sparringspartner en auditor
 • Grote vakkundigheid: uitgebreide jarenlange kennis en ervaring in administratieve bedrijfsvoering ondersteund door ICT (ERP)
 • Resultaatgerichte, integrale en procesgerichte aanpak
 • Mensgericht, transparant, inspirerend en flexibel
 • Inzicht en feeling voor politieke verhoudingen
 • Scherp en analytisch

“Het is mijn missie om hoogstaande oplossingen voor uw bedrijf te realiseren”