Interim Management

Resida Consultancy kan uw bedrijf interim management aanbieden, waarbij ik u op diverse adviesgebieden en bedrijfsprocessen extra arbeidscapaciteit kan leveren. Hierdoor is uw organisatie beter in staat om de doelstellingen te halen.

Ad interim manager nodig?

Heeft u de behoefte om te sparren met een onafhankelijke interim manager en organisatieadviseur die op diverse expertisegebieden u kan adviseren, helpen en de nodige extra arbeidscapaciteit kan geven? In de rol van interim manager of teamleider spoor ik problemen op en bespreek graag samen met u de oplossingen om deze vervolgens te concretiseren. Ik werk aan een duurzaam resultaat, gebaseerd op een zorgvuldige aanpak en breed draagvlak. Met interim management van Resida Consultancy, bereikt u op korte termijn het hoogst haalbaar effect.

Interim management geeft operationele leiding aan verandering

Resida Consultancy kan operationele leiding, project leiding en business consultancy uitvoeren op interim basis en biedt daarnaast het volgende:

  • Specifieke kennis en ervaring
  • Een frisse en objectieve blik van een buitenstaander
  • Een doorgewinterde verbeteraar: iemand die veranderingen realiseert
  • De focus op opdrachtuitvoering en verbeter management
  • Het coachen van eigen medewerkers

Na uw akkoord stel ik als interim manager doortastend orde op zaken. Snel, maar complementair aan de beschikbare capaciteit van uw eigen organisatie. Kijk ook bij mijn werkwijze voor meer informatie.

De kenmerken van mijn managementstijl

De ene interim manager is de andere niet. Dat zult u als bedrijf wellicht ook ondervonden hebben. Resida Consultancy wil zich duidelijk onderscheiden van andere organisatie adviesbureaus en consultancy bureaus. Ik hanteer een managementstijl die bewezen succesvol is en gebaseerd op de volgende kenmerken:

  • Proactief leiderschap: verantwoordelijkheid nemen, direct ingrijpen als dit nodig is, zelf het goede voorbeeld geven en de juiste teamgeest neerzetten
  • Resultaatgericht: complexiteit terugbrengen tot haar essentie en eenvoud, prioriteiten stellen en goed plannen en organiseren
  • Professioneel: toepassen van jarenlange ervaring in de realisatie van veranderingen in de ICT, organisatie, administratie en management vanuit verschillende vakgebieden
  • Communicatief: duidelijke doelen en spelregels afspreken en alle relevante spelers informeren en betrekken
  • Mensgericht: veranderingen afstemmen op betrokken medewerkers  en aanwezige kennis, ervaring en motivatie gebruiken

Interim management versus verander management

Staat uw organisatie op het punt om belangrijke veranderingen door te voeren, een reorganisatie, sanering of komt u te kort aan kennis, arbeidskracht en ervaring om belangrijke innovatieprocessen tot een succes te kunnen brengen? Resida Consultancy levert persoonlijk en maatwerk interim management, precies waar uw behoefte ligt. Laten we binnenkort eens samen kennismaken om te kijken waarmee ik u kan helpen.

Vraag gelijk meer informatie aan en ik neem snel contact met u op!

Aanvragen
“Een interim manager die resultaatgericht uw doelstellingen nastreeft!”