Wat ik doe

Binnen mijn consultancy bureau in Rotterdam voer ik diverse diensten uit. Ik ben graag uw sparringspartner bij diverse vraagstukken binnen uw bedrijf. Gezien mijn expertises kan ik vanuit diverse rollen advies, coaching en begeleiding aanbieden bij zowel business development als change management en innovatieprocessen.

Klik op één van mijn diensten voor uitgebreide informatie.

  • Quick Scans: “Met een quick scan weet snel of u op de goede weg zit”
  • Business Consultant: “Een business consultant die graag doordringt tot de kern van de vraag”
  • Organisatie Advies: “Mijn advies zal de basis vormen om uw organisatie met nieuw elan te functioneren”
  • Proces Management: “Met duidelijke visie en focus doelgericht projectmanagement”
  • Interim Management: “Een interim manager die resultaatgericht uw doelstellingen nastreeft”
  • Project Management: “Wilt u ook weten welke kostenbesparingen u met procesoptimalisatie kunt uitvoeren?”